Hegedűs Andrea

Borsod-Abaúj-Zemplén, 2. választókerület Miskolc, Parasznya, Radostyán, Sajóbábony, Sajólászlófalva, Varbó

Tartsuk a kapcsolatot:
facebook ikon
Az előválasztáson őt támogatják az alábbi szervezetek is
jobbik
liberalis
mmm
Támogass az aláírásoddal! Csatlakozz a csapatomhoz!
Sátorhelyszínek az ellenzéki előválasztáson

 

Szeptember 28-ig itt tudod leadni rám és Dobrev Klárára a szavazatod az ellenzéki előválasztáson:

 

 

Szavazósátrak:

– Miskolc, Kiss tábornok utca-Bertalan utca sarka Posta környéke | 2021.09.20-28. | 08:00-18:00
– Miskolc, Széchenyi István út 111. Centrum előtt | 2021.09.20-28. | 08:00-18:00
– Miskolc, Árpád utca 4. diósgyőri városközpont | 2021.09.20-28. | 08:00-18:00
– Parasznya, Rákóczi Ferenc utca 42. Gallya ABC | 2021.09.28. | 12:00-18:00
– Radostyán, Kossuth Lajos u.-Ady Endre u. sarka Kossuth 17-tel szemben | 2021.09.28. | 08:00-11:00
– Sajóbábony, Erkel Ferenc utca 2. CBA mellett | 2021.09.27. | 08:00-18:00
– Sajólászlófalva, Rákóczi Ferenc utca 42. COOP ABC előtt | 2021.09.26. | 09:00-12:00
– Varbó, Hősök tere 1. Polgármesteri Hivatal előtt | 2021.09.26. | 12:00-18:00

 

Magamról

 

 

ITT SZÜLETTEM, AZ ITT LAKÓKÉRT DOLGOZOM, EZ A HAZÁM!

 

Hegedűs Andrea vagyok. Tanárként, iskolaigazgató-helyettesként 30 éve a katedrán állok. Egyéni önkormányzati képviselőnek 2002-ben, 2006-ban és 2019-ben kaptam bizalmat a választóktól.  Jelenleg a tanári és képviselői munkám mellett frakcióvezető helyettesként, humánpolitikai tanácsnokként dolgozom szülővárosomban, Miskolcon. Születésemtől kezdve itt élek, ahol családomnak köszönhetően megörököltem a hely hagyományait, szokásait, elvárásait, igényeit. Itt vannak azok a munkahelyek, ahol pályakezdőként szocializálódtam, ahol szakmai rutint szereztem, ahol tovább adhatom tapasztalataimat. 

A politikai pályára egyenes út vezetett, ugyanis gyermekkoromban nagy hagyományai voltak a közösségi létnek, ifjúsági szervezeteknek. Mindig is érdekelt a közélet, és fiatal koromtól aktívan részt is vettem benne. 

Pedagógusként hiszem, hogy mindenkinek joga van a tisztességes élethez, és saját tehetsége kibontakoztatásához, emellett fontosnak tartom, hogy tettekben kifejezve is szolgáljam szűkebb és tágabb környezetemet. Rendszeresen támogatom olyan szervezetek munkáját, amelyek a mélyszegénységben élő gyermekeknek segítenek. De hiszem, hogy ennél többet is tehetnék azért a közösségért, amelyhez tartozom. 

Célom, hogy kampánymunkám eredményeként történelmi múlt legyen a jelenlegi rendszer. Arra kérem Önöket, a 2. sz. országgyűlési választókerület polgárait, hogy jegyezzék meg a nevem és támogassák törekvéseimet az előválasztáson, hogy én lehessek 2022-ben az ellenzék közös jelöltje. 

Az igazságtalanságot nem tűrő személyként szeretném képviselni ezt a választókerületet: Sajóbábonyt, Sajólászlófalvát, Radostyánt, Parasznyát, Varbót és Miskolcot.

Programom

Európai bérek, európai tudás, fejlődő Miskolc!

Kétség sem férhet ahhoz, hogy 2022 után rengeteg megoldandó feladat vár majd az új kormányra. Vissza kell állítanunk a sajtó szabadságát, igazságosabbá kell tennünk a választási rendszerünket. újra függetlenné kell tennünk az igazságszolgáltatásunkat, hogy egyetlen fideszes gazemberség se maradjon következmények nélkül. Vissza kell adnunk az egyetemek függetlenségét, és rendbe kell tenni a magyar egészségügyet is, melynek gyengeségeit és korlátait éppen a most zajló járvány mutatja meg nekünk. Ugyanakkor sok dolgunk van itt, helyben is. 

Hiszem, hogy szülővárosom a változások nyertese lesz! Ehhez azonban az kell, hogy megerősítsük Miskolcnak és környékének a megtartó erejét, és a város olyan hellyé váljon, ahol jó élni, és ahová jó visszatérni. Csak versenyképes tudással bíró szabad fiatalokkal együtt építhetjük fel a jövő Magyarországát! Ezért a Miskolci Egyetemmel együttműködünk, és az európai unió forrásait felhasználva ipari, és tudományos-technológiai parkokat fogunk kialakítani. Mindezt azzal a céllal, hogy a jövő szakemberei már a jelenben is megfelelő körülmények között tanulhassanak, és készülhessenek a hivatásuk gyakorlására. 

Fejleszteni fogjuk a város úthálózatát, a tapolcai elágazásba körforgalmat építünk, javítjuk Diósgyőr elérhetőségét! A Kiss Ernő utcát hosszabbítsuk meg a Lórántffy Zsuzsanna utcáig és legyen végre kerékpárút Lillafüredig! Valódi rezsicsökkentést jelentő panelfelújítási programot vezetünk be. Napelemekkel és geotermikus energia felhasználásával folytatjuk a többszintes épületek energetikai felújítását.

A jövő Magyarországának programja négy pillérre épül: az európai bérekre, az európai egészségügyre, az európai színvonalú nyugdíjra és az európai Magyarországhoz méltó tanulási feltételekre. Megállítjuk az egészségügyi szolgáltatások hanyatlását, visszaadjuk az időskor biztonságát és méltóságát, és nyugodt életet teremtünk a bérből és fizetésből élőknek. Hazánkból olyan gyarapodó európai országot teremtünk, amely büszke a múltjára, és bátran néz a jövő kihívásai elé. 

Fáradságos és verejtékes, ám annál sikeresebb évek állnak előttünk, ha képesek vagyunk összefogni. Magam készen állok a munkára. Kérem, hogy az előválasztáson szavazzon rám, tegyük sikeressé együtt az otthonunkat!

Segítenél a kampányomban?
Írj nekem!
Erroros
© 2021 Demokratikus Koalíció - minden jog fenntartva