Jószai Teodóra

Pest, 8. választókerület Dunavarsány, Halásztelek, Majosháza, Százhalombatta, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Tököl

momentum

– Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 2 Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár előtti terület | 2021.09.18.-19., 09.27-28. | 08:00-19:00
– Halásztelek, Szent László tér 1 Márai Sándor Kultúrház | 2021.09.19.-21., 09.28. | 08:00-19:00
– Szigethalom, Sport utca 4 Városi Szabadidőközpont udvara | 2021.09.18.-21., 09.26-27. | 08:00-19:00
– Szigetszentmiklós, Szent Erzsébet tér Városi könytár és Közösségi Ház előtt (Tököli út 19.) | 2021.09.22.-26. | 08:00-19:00
– Százhalombatta, Ifjúság útja 2 Rubik park (Damjanich út - Ifjúság u. sarkon lévő közterület) | 2021.09.22.-26. | 08:00-19:00
– Tököl, Sport utca 1 Sportpálya udvara | 2021.09.20-21. | 08:00-19:00

GYERMEKEM JÖVŐJÉÉRT KEZDTEM EL AKTÍVAN POLITIZÁLNI

Jószai Teodóra vagyok - pedagógus, rendezvényszervező, családanya, alakulásától a Demokratikus Koalíció pártoló tagja. Történelem és társadalomismeret szakos tanári diplomámat, majd nemzetközi üzleti képesítést szereztem Debrecenben. Az egyetemi éveket fővárosba való felköltözés, tanári állás, majd családalapítás követte. Közel 20 éve élek Szigetszentmiklóson.

Diploma után szinkronszínészként számos hangoskönyvnek kölcsönöztem a hangomat, később bátorító pedagógiát tanultam, majd aranykalászos gazda képesítést szereztem. A klasszikus zene gyermekkorom óta érdekel, zongorázom, évekig néptáncoltam és egyházi karitatív rendezvények szervezésében vettem részt.

10 évig tanítottam történelmet, és iskolapszichológusként problémás hátterű diákokat mentoráltam. 9 éve családi vállalkozásban rendezvényszervezéssel foglalkozom és személyi tréningeket tartok.

Elkötelezetten támogatom a rászorulókat: állatmenhelyeket támogatok és önkéntesként roma integrációval foglalkozom.

A politika 20 éve foglalkoztat, 2010 óta veszek részt kampányszervezésben. Gyermekem jövőjéért vállalok aktív szerepet az Orbán-kormány leváltásában - mert megértettem: az ő jövőjét készül beszabályozni, korlátozni a kormány.

Ha a legújabb híreket szeretnéd rólam olvasni, böngészd át a weboldalamat: https://joszaiteodora.hu/

Fejlesztenünk kell a HÉV-vonalat és a dunai vízi közlekedést!

Furcsa, zaklatott időket élünk: hiába várjuk a társadalmi békét, a megnyugvás nem jön el a mindennapokban. Rájöttem, hogy a változásért, amire szinte minden területen szükség van, tenni is kell! Ezért kezdtem el politizálni: hogy azokat is képviselhessem, akikkel bár nem értünk egyet mindenben, de képesek vagyunk az előremutató párbeszédre. Én készen állok.

2022 után rengeteg megoldandó feladata lesz az új kormánynak: helyre kell tennünk a jogállamiságra, demokráciára és szabadságra épülő intézményrendszert, de sok megoldandó feladat áll Szigetszentmiklós és térsége előtt is. Mindannyiunk érdeke a környezetvédelmi szempontokat figyelembe vevő térségi környezettervezés, az eddigi ötletszerűen indított fejlesztések összekapcsolása és egy innovatív, okos települési rendszer életre hívása több település együttműködésével. Fel kell karolni minden ügyet, ami védi az elesetteket, rászorulókat: hospice-házak fejlesztésére, humánus idősgondozásra van szükség és utakat kell találnunk a devizahitelesek problémájának megoldására. Be kell pótolnunk lemaradásunkat az állatvédelem területén, szükség van a meglévő menhelyek fejlesztésére állami támogatás bevonásával.

A fenntartható zöld fejlesztéseket párhuzamba kívánom állítani a közlekedési fejlesztésekkel: szükség van a Tököli Parkerdő rehabilitációjára és a százhalombattai olajfinomító légkörszennyezésének csökkentésére is. Mindannyiunk számára fontos a Ráckevei-Soroksári Duna környezetének és a térség közlekedésének fejlesztése. Megoldásra vár a HÉV-vonal rekonstrukciója, a gyártelepi HÉV-átjáró és környezetének rendezése, a gyors dunai vízi közlekedés kialakítása az ingázók számára a Belvárosba, a szigetszentmiklósi Déli-kiskörút kiépítése, a lakihegyi M0 csomópont kibővítése és körforgalmi csomópontok kiépítése a Taksonyi híd két végén.

Az egészségügy és az egészséges életmód területén is sok teendőnk van, a legszükségesebb a Gyártelepi Szakorvosi Rendelőintézet bővítése, valamint a százhalombattai Sportközpont felújítása. Fáradtságos, ám annál sikeresebb évek állnak előttünk, ha képesek vagyunk összefogni. Kérem, hogy az előválasztáson szavazzon rám, tegyük sikeressé együtt közös otthonunkat!